Welke belangen spelen er wanneer de bevolking in angst leeft?

Wat ik observeer is dat mensen om me heen lamgeslagen zijn door angst, waardoor ze geneigd zijn de regering te volgen....Door diffuse angst te creëren is dat precies wat regeringen beogen. Karin Hamacher legt in 3 video’s uit welke dynamiek hier achter schuil gaat. Ik beveel haar verhaal van harte aan.

Voor wie risico ‘s wil vermijden en wil nagaan of plaatsen en mensen veilig zijn om te bezoeken in verband met het coronavirus, kan radiësthesie een hulpmiddel zijn...
Wat werkzaam is, is je huis goed te ventileren en eventueel een isonisator in huis te plaatsen tegen virussen en bacteriën.

zelfgenezing/verbinding met transformerende kracht

Alles is met elkaar verbonden. We zijn een schakel in het geheel. Het zelfgenezend vermogen wordt geactiveerd wanneer je open stelt voor de oorsprong van het leven, de lichtkracht.

ter voorkoming en ondersteuning bij de Coronavirus

 

Op deze afbeelding staan frequenties die de Coronaziekte helpen te neutraliseren volgens de Sanjeevini Healing methode. 
Door een glas water op het symbool te plaatsen worden de frequenties opgenomen in het water. Je kunt dit water 3 tot 6 x per dag drinken en vaker naar mate de klachten sterker zijn.  

 

Als we de geheimen van het universum ontdekken, denken we in termen van frequenties, energie en vibraties, Nicolas Tesla

 

 

Diverse onderwerpen die onze gezondheid in de breedste zin des woords bevorderen vanuit respect voor het leven op aarde: 

prachtige inzichten over de (genees-) kracht van voeding (naturopathie)

Onze cellen resoneren met de intelligentie van de scheppingskracht.....tenzij ons lichaam en onze omgeving vervuild is.

De uitrol van 5 G is een bedreiging voor de gezondheid op mondiaal niveau

Op cel en DNA niveau vinden mutaties plaats, wat nu al tot onvruchtbaarheid leidt....