aanbevolen behandelingen van collega's

Graag verwijs ik naar degenen die in hun wijze van behandelen een extra dimensie weten te leggen. Het betreft collega's die ik respecteer in hun specialismen en wijze van behandelen.  

Mariëlle Coolen

is bezielingscoach en geeft lomi lomi massages. Haar subtiele wijze van masseren bied je een gevoel van een totaal aanwezig te mogen zijn. Het is een weldadige en bijzondere ervaring om zo respectvol en omhullend benaderd te worden, om lichamelijke sensaties te ervaren en te ontdekken die je thuis brengen bij jezelf. Met haar benadering reiken ze dieper... tot aan het zielenniveau en daaraan overstijgend... een hemelse ervaring. 
m.a.h.coolen@gmail.com  

Margiet Annee

is holistisch therapeute en geeft voetreflexmassages, die van een andere orde zijn dan de standaard voetreflexbehandelingen. Ze werkt energetischer, zowel met haar handen als met stemvorken. Met die subtiliteit bereikt ze meer. Ze richt zich niet uitsluitend op je voeten, maar op alle aspecten van je menszijn. Gezien haar heldere en genezende vermogens weet ze in een korte tijd veel ziekten te helen en zielenleed te transformeren. 
info@chi-flex.nl

Karin Modderman

geeft reflexintegratie behandelingen. De eerste imprentingen in je leven die met onveiligheid hebben samengehangen en je op een onbewust niveau in je leven bepaald hebben, worden ongedaan gemaakt door op een subtiele wijze lichamelijke correcties uit te voeren. 
Ook zeer geschikt voor kinderen die met ontwikkelings- en motorische problemen kampen.
info@firstreflex.nl