22. feb, 2018

entiteiten

De aanwezigheid van entiteiten of dolende zielen is veel voorkomend en wordt veelal onderkend. Iedereen kan er mee in aanraking komen zonder besef te hebben in mate dat het je belast. De onzichtbare wereld is er echter wel en kan je bepalen op emotioneel, energetisch en mentaal niveau. Je stemming wordt er door bepaald en je energie wordt afgetapt. Wanneer je je al verzwakt voelt, ben je extra vatbaarder voor deze energieën, omdat je aura al verzwakt kan zijn. Maar ongeacht daarvan kan  iedereen er mee te maken hebben zonder er weet van te hebben.

Duidelijker wordt het bemerkbaar wanneer iemand gedragsveranderingen ondergaat,  dwangmatig gedrag, agressief gedrag vertoont, angstig  (tot doodsangst aan toe of een hang naar de dood) of depressief is, gehinderd wordt door verslavingen. Iemand kan het ene moment een herkenbaar normaal gedrag vertonen om vervolgens plotseling een ander gedrag te vertonen.

Op fysiek niveau kan dit fenomeen zich uiten in vermoeidheidsklachten en koude ledematen.

Ook bij jonge kinderen met slaapproblemen en onverklaarbare angsten kan dit fenomeen zich voordoen.  Kinderen die helderziend zijn kunnen ook gewild of ongewild in verbinding met dierbare of onbekende overledenen.