In de stilte en sereniteit ontmoet je het meest waarachtige. De essentie kan niet in woorden geduid worden.

Rijs-genoot : transformatie yoga & healing & verrijkende en ver reikende gesprekken

Marie-louise Rijs biedt op een authentieke wijze yoga in een kleine setting, healing en verdiepingsgesprekken in de context van een geestesschool.(Koolhoven/Reeshof/Tilburg)    

Holistisch benadering: fysieke , energetische , mentale, emotionele , geestelijke en spirituele thematiek hangen met elkaar samen. Transformatie /bewustwording dient zich ten aanzien van al deze wezenslagen te realiseren. 

Transformatie yoga

Verschillende yogadisciplines hebben mij geïnspireerd naast ook andere disciplines. De spirituele benadering van de kashmiryoga sprak mij het meeste aan. Het uitgangspunt van deze yogavorm is, dat er geen resultaat beoogd wordt, maar dat je lichaam zich vanuit moeiteloosheid kan bewegen en ontspannen en dat je ontvankelijk wordt voor je energetische lichaam. Diepte spanningen, die zich al jarenlang hebben vastgezet, lossen zich op.
De meerwaarde van het beoefenen van yoga zit in het verwerven van lichaamsbewustzijn en het ervaren van levensenergie in je lichaam. Het gewaarzijn maakt je ontvankelijk voor verfijning in je gevoelslichaam. Hoe meer nuances aan gevoelsindrukken je fysiek gewaar wordt, hoe makkelijker veranderingen kunnen plaatsvinden en hoe meer daar ruimte voor ontstaat. 
Door een houding vanuit een innerlijke beleving te ervaren kun je meer loslaten en meer bekrachtigen in jezelf. In die zin werkt deze vorm van yoga door op alle lagen van bewustzijn: het fysieke, energetische, mentale en geestelijke niveau. Ik zou het ook bezielingsyoga kunnen noemen.

Meditatie , massages en diverse methodes op het gebied van healing vormen onderdeel van het programma. Intuïtieve ontwikkeling wordt gestimuleerd.  

Deze benadering van yoga is geschikt voor degenen die vertrouwd zijn met spiritualiteit en zich willen toeleggen op (zelf)bezinning. 

consulten/ healing

Wat je bepaalt op emotioneel, mentaal, fysiek of energetisch niveau hangt met elkaar samen en wordt in een grotere context geplaatst. Binnen een complexiteit ontstaat weer helderheid, waarbij je uitgenodigd wordt om los te laten wat je niet meer dient en iets nieuws, oftewel wat je al in potentie in je hebt, in beweging te laten komen. Er ontstaat een vrijere stroming. Je krijgt een breder zicht op wie je bent en wat zich voor heeft gedaan en wat er geleefd mag worden.

Er wordt me gevraagd wat ik doe. Dat zou suggereren dat ik persoonlijk iets zou doen om iets te realiseren. Ik stel me daarintegen blanco op en laat iets ontstaan vanuit een groter onpersoonlijk bewustzijn, dat voorbij alle beperkingen en conditioneringen gaat. Genezing voltrekt zich vanuit een ontvangende, onvoorwaardelijke houding voor wat er mag zijn. 
Ook al heb ik me breed verdiept in tal van aspecten op gezondheid, psychisch en spiritueel gebied en diverse methodieken, zal hetgeen zich voordoet dat overstijgen. In elk contact mag iets zich ontvouwen en betreft het een unieke ervaring.
Ik laat me leiden naar wat zich in het moment zelf wenst aan te dienen, gebruik makend van  helderhorendheid en -voelendheid en me afstemmend op het bewustzijn van de ander. 

Bij babies en jonge kinderen beluister ik wat er in hen omgaat. Ouders ontvangen informatie die bevorderlijk is voor de wisselwerking met hun kind. Ik begeleid met veel plezier veel hooggevoelige en hoogbegaafde kinderen. Lees daarvoor in het blog betreffende dit onderwerp.  


Via dit medium is het ook mogelijk om contact te maken met overledenen. Het slechten van de grens tussen leven en dood, maakt meer begrip mogelijk van het aardse bestaan met een terugblik vanuit een grootser perspectief. Het biedt ten alle tijden troost en inzicht voor de nabestaanden.  

adres

Veenendaalstraat 3 (Koolhoven)

5036 WL Tilburg

Mobiel: 0633308199

mlrijs@ziggo.nl

Kop

Dit is een paragraaf. Klik hier om tekst toe te voegen en te wijzigen. Dit is een perfecte plek om een verhaal te schrijven en/of informatie te delen met uw website bezoekers.